Av. Cristiano Machado, 4001 31160-413 Belo Horizonte Brasil Av. Cristiano Machado, 4001 31160-413 Belo Horizonte Brasil
+55 31 3429-4000 +55 31 3429-4000
+55 31 3429-4002 +55 31 3429-4002
ourominas@ourominas.com.br ourominas@ourominas.com.br
Fine cheeses, parma, Italian salami, truffled honey and chestnuts.
Tomatoes with buffalo mozzarella with basil pesto.
Fillet carpaccio with mustard sauce, capers and parmesan.
Iceberg lettuce, chicken, croutons and caesar dressing
Raw salmon in cubes seasoned with lemon, herbs, olive oil and potato chips
Mix of leaves, hearts of palm, tomatoes and balsamic sauce.
Served with candied tomatoes and basil pesto
Original recipe from the hotel's founder based on potatoes, cabbage and sausage
Vegetable soup, pasta, meat and white beans. Comes with a basket of toast.
Mini semolina penne, cherry tomatoes, black olives and basil.
Long pasta with cheese sauce. Comes with a bread basket.
Sliced pasta with tomato sauce and meat. Comes with a bread basket.
Arborio, leek, white wine, parmesan and butter
Arborio, funghi secchi, red wine, parmesan and butter
Mix of mushrooms, eggplant, zucchini, carrots, peas and chestnut crumbs
Grilled Salmon, Citrus Sauce and Smoked Broccoli Puree
Shrimp, capers, almonds and browned potatoes
Large prawns and pomodoro risotto (tomato and basil oil)
Confit cod loin, baked baby potatoes in paprika butter
Fillet stuffed with Canastra cheese, ora-pro-nobis rice with baru nuts and jabuticaba compote sauce
Juicy 300g slice of ancho, rustic potatoes, farofa and campaign sauce
Filet mignon in green pepper sauce with truffle fettuccine and mushrooms
Pork steak, tropeiro beans, rice and cabbage
Breaded filet mignon, ham and mozzarella cheese, pomodoro sauce, mashed potatoes and cheese au gratin
Filet mignon escalope, mushroom sauce and parmigiana risotto
Chicken breast fillet and sautéed fresh vegetables
Grilled, herb butter and pomodoro fettuccine
Spaghetti in tomato sauce with ground beef
Chicken baits with rice and fries.
Fillet baits with rice and fries.
Cream and chocolate ice cream
Layered ice cream cake
Traditional milk pudding recipe
Three typical sweets and cheese
Cheese pie with red fruit syrup
Italian pie with thin layers of champagne biscuit, cocoa liqueur and coffee
Traditional chocolate pie with hazelnut cream
Selection of fresh seasonal fruits
Queijos finos, parma, salame italiano, mel trufado e castanhas.
Tomates com muçarela de búfala ao pesto de manjericão.
Carpaccio de filé ao molho de mostarda, alcaparras e parmesão.
Alface americana, frango, croutons e molho caesar
Salmão cru em cubinhos temperado com limão, ervas, azeite e batata tipo chips
Mix de folhas, palmitos, tomates e molho balsâmico.
Servida com tomates confitados e pesto de majericão
Original receita do fundador do hotel à base de batatas, couve e linguiça
Sopa de legumes, massa, carne e feijão branco.
Mini penne de sêmola, tomate cereja, azeitonas pretas e manjericão.
Massa longa com molho de queijos.
Massa cortada com molho de tomate e carne.
Arbóreo, alho poró, vinho branco, parmesão e manteiga
Arbóreo, funghi secchi, vinho tinto, parmesão e manteiga
Mix de cogumelos, berinjela, abobrinha, cenoura, ervilha torta e farofa de castanhas
Salmão grelhado, molho cítrico e purê de brócolis defumado
Camarão, alcaparras, amêndoas e batatas coradas
Camarões grandes e risoto pomodoro (tomate e azeite basílico)
Lombo de bacalhau confitado, batata baby ao murro na manteiga de páprica
Filé recheado com queijo Canastra, arroz de ora-pro-nobis com castanha de baru e molho compota de jabuticaba
Suculento corte de 300g de ancho, batatas rústicas, farofa e molho campanha
Filé mignon ao molho de pimentas verdes com fettuccine trufado e cogumelos
Picanha suína, feijão tropeiro, arroz e couve
Filé mignon empanado, presunto e queijo muçarela, molho pomodoro, purê de batatas e queijo gratinado
Escalope de filé mignon, molho de champignon e risoto à parmegiana
Filé de peito de frango e legumes frescos salteados
Grelhada, manteiga de ervas e fettuccine pomodoro
Espaguete ao molho de tomate com carne moída
Iscas de frango com arroz e fritas.
Iscas de filé com arroz e fritas.
Sorvete sabor creme e chocolate
Bolo gelado em camadas
Tradicional receita de pudim de leite
Três doces típicos e queijo de Minas
Torta de queijo com calda de frutas vermelhas
Torta italiana com finas camadas de biscoito champagne, licor de cacau e café
Tradicional torta de chocolate com creme de avelã
Seleção de frutas frescas da estação
Selection of fine cheeses, prosciutto, salami, truffled honey and tnuts
Tomatoes with buffalo mozzarella with basil pesto.
Beef tenderloin carpaccio, mustard sauce, capers and parmesan cheese
Lettuce, chicken, croutons and caesar sauce
Buffala burrata served with candied tomatoes and basil pesto
Green leaves, dried tomatos, black olives, buffalo mozzarella, parmesan and balsamic
Creamy polenta with truffled wild mushrooms and egg yolk confit
Banana stew with chestnut farofa in olive oil and white rice
Fresh pasta stuffed with buffalo mozzarella with tomato and basil sauce
Fresh pasta stuffed with shrimp and gruyere cheese with grana padano sauce
Long ribbon fresh pasta with lamb, dryed mushroom sauce and truffle oil
Fresh lasagna with Beef ragout and canastra cheese
Arborio rice, funghi secchi, red wine, parmesan cheese and butter
Pan seared salmon, plantain purée, vegetables and passion fruit sauce
Fish of the day with vegetables, cilantro couscous and creamy tomato e red pepper sauce
Fried large shrimp, coconut and mild pepper risoto and pesto sauce
Cod fish filet, potato rosti, caramelized onions, black olives and red pepper emulsion
Seafood stew with shrimp, octopus, mussels, vôngole and squid with coconut rice and passion fruit croc farofa
Baby chicken with creamy polenta, toasted okra and chicken jus
Sirloin steak with potato gnocchi, cheese sauce and truffle oil
Filet mignon with cheese and potato purée, truffle wild mushroom and red wine sauce
Breaded filet mignon topped with ham, mozzarella with green pasta and tomato sauce
Spaghetti in tomato sauce with ground beef
Chicken baits with rice and fries.
Fillet baits with rice and fries.
Cream and chocolate ice cream
Layered ice cream cake
Traditional milk pudding recipe
Three typical sweets and cheese
Cheese pie with red fruit syrup
Italian pie with thin layers of champagne biscuit, cocoa liqueur and coffee
Traditional chocolate pie with hazelnut cream
Selection of fresh seasonal fruits
Queijos finos, parma, salame italiano, mel trufado e castanhas.
Tomates com muçarela de búfala ao pesto de manjericão.
Carpaccio de filé ao molho de mostarda, alcaparras e parmesão.
Alface americana, frango, croutons e molho caesar
Servida com tomates confitados e pesto de majericão
Mix de folhas, tomate seco, olivas negras, muçarela de búfala, lascas de parmesão e balsâmico
Polenta cremosa com mix de champignon trufados e gema confitada
Massa fresca recheada com muçarela de búfala ao molho pomodoro e basílico
Massa fresca recheada com camarão e creme de queijo gruyere na fonduta de grana padano
Massa fresca larga com molho de cordeiro, funghi porcini ao perfume de trufas
Gnocchi de batata com fonduta de grana padano e filé em cubos
Lasanha fresca com ragu de costela bovina e queijo canastra
Arbóreo, funghi secchi, vinho tinho, parmesão e manteiga
Moqueca de banana da terra com farofa de castanhas no azeite e arroz branco
Salmão grelhado, purê de banana da terra, legumes da horta e molho de maracujá
Peixe do dia grelhado com couscous de legumes, coentro e redução de moquequinha
Camarões grandes empanados na farinha panko, risoto de coco e pimenta biquinho ao molho pesto
Bacalhau confitado, batatas crocantes, cebola caramelizada, olivas negras e emulsão de pimentão
Caldeirada de camarões, lula, polvo, mexilhão, vôngole, tomate e leite de coco, acompanhada de arroz de coco e farofa croc de maracujá
Galeto com polenta cremosa, quiabos tostados e jus de aves
Bife de chorizo acompanhado de gnocchi de batata, fonduta de queijo ao perfume de trufa
Tournedor de filé com purê de batata e queijo, mix de champignon trufado e molho de vinho
Filé mignon empanado, presunto e queijo muçarela, acompanhado de talharim verde na manteiga
Espaguete ao molho de tomate com carne moída
Iscas de frango com arroz e fritas.
Iscas de filé com arroz e fritas.
Sorvete sabor creme e chocolate
Bolo gelado em camadas
Tradicional receita de pudim de leite
Três doces típicos e queijo de Minas
Torta de queijo com calda de frutas vermelhas
Torta italiana com finas camadas de biscoito champagne, licor de cacau e café
Tradicional torta de chocolate com creme de avelã
Seleção de frutas frescas da estação
Atendimento 24h Atendimento 24h
+55 31 3429-4000 +55 31 3429-4000
31 3429-4000 31 3429-4000
ourominas@ourominas.com.br ourominas@ourominas.com.br
Av. Cristiano Machado, 4001, Ipiranga | CEP 31160-413 | Belo Horizonte-MG (BH) | Brasil Av. Cristiano Machado, 4001, Ipiranga | CEP 31160-413 | Belo Horizonte-MG (BH) | Brasil
HOTEL EM BH - hotel BELO HORIZONTE